Web Analytics Made Easy - Statcounter

سفر با اتوبوس یکی از انواع ارزان قیمت و بسیار ایمن سفر داخلی و خارجی است. شما علاوه بر این که با رزرو بلیط اتوبوس قیمت کمتری نسبت به هواپیما یا حتی قطار می‌پردازید و در هزینه‌های سفرتان صرفه‌جویی می‌کنید، بلکه در تمام روزها و تقریبا از همه شهرهای ایران می‌توانید به سادگی بلیط سفرتان را تهیه کنید. اما سفرهای طولانی نیازمندی‌های ویژه خودشان را دارند، وقتی یک سفر طولانی پیش رو داریم (مثلا می‌خواهیم از تهران به اهواز برویم یا از تبریز به شیراز سفر کنیم) باید اتوبوسی را انتخاب کنیم که هم در آن راحت باشیم و هم از کیفیت و قدرتش در جاده مطمئن.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

اتوبوسی که ما را راحت و سالم به مقصد برساند، در این مطلب انواع اتوبوس‌های مفید برای جاده‌های طولانی را بررسی می‌کنیم. فراموش نکنید که با رزرو بلیط اتوبوس در علی‌بابا می‌توانید به همه تعاونی‌های اتوبوسرانی کشور دسترسی داشته باشید.

اتوبوس ولوو B12، آسایش و آرامش در طولانی‌ترین سفرها

اتوبوس ولوو B12 که با نام ولوو B12R هم شناخته می‌شود، یکی از اتوبوس‌هایی است که موتور خود را در قسمت عقب دارد و از سال 1991 تا 2001 در شرکت ولوو در کشور سوئد تولید می‌شده است. این مدل، اولین اتوبوس شاسی بلند ولوو بود که موتوری عمودی داشت. موتور 6 سیلندر، سیستم ترمز ABS و فرمان هیدرولیک این مدل ولوو، آن را به اتوبوسی مقاوم در مسیرهای طولانی تبدیل کرده. علاوه بر این، ولوو B12 کولر، یخچال، قهوه جوش، تلویزیون، میکروفون و رادیو، دوربین دنده عقب، سیستم گرمایی و جعبه کمک های اولیه را برای رفاه بیشتر مسافران در داخل خود دارد. اگر با این اتوبوس به سفر می‌روید، خیالتان از راحتی و آسایش در تمام ساعات راحت باشد!

اتوبوس‌های اسکانیا، همراهانی همیشگی و قدیمی در جاده

وقتی برای رزرو بلیط اتوبوس در علی‌بابا صفحه خرید را باز می‌کنید، همیشه می‌توانید مدل اتوبوس را در کنار ساعت حرکت و ترمینال ببینید، یکی از مدل‌هایی که احتمالا زیاد به چشمتان خورده است، اتوبوس اسکانیا است. اسکانیا یکی از اولین برندهایی است که محصولات مختلف خودش را به جاده‎‌های ایران آورد. این محصولات شامل اتوبوس‌های شهری و بین شهری، گردشگری و اتوبوس‌های city wide بودند که برای تورهای شهرگردی استفاده می‎شوند. تولید اتوبوس‌‎های گردشگری اسکانیا در سال 2009 کلید خورد و البته تا امروز تغییرات زیادی روی آن انجام شد. این اتوبوس در طول زمان به موتور یورو 6 تجهیز شد (که قدرتی تا 410 اسب بخار دارد)، ارتقا عملکرد سیستم انتقال قدرت را تجربه کرد و با تجهیز به گیربکس GRSO895R  توانست مصرف سوختنش را حسابی کاهش بدهد. صندلی‌های اتوبوس‌های بین شهری اسکانیا تمام چرم هستند، دو مانیتور برای تماشای فیلم ردیف‌های جلو و عقب در آن‌ها قرار دارد. همچنین در بعضی از مسیرها این اتوبوس‎ها به اینترنت داخلی و شبکه داخلی سرگرمی هم مجهز هستند، بنابراین می‌توانید مطمئن باشید که با اسکانیا در جاده حوصله‌تان سر نخواهد رفت. از نظر فنی و قدرت موتور، این اتوبوس‌ها در ایران نسبت به ولوو محبوب‌‎تر هستند و برای همین معمولا مسیرهای طولانی بین شهری زیادی را در جاده می‌گذرانند.

اتوبوس‌های MAN ، مسافرانی از آلمان

 شرکت المانی مان، یکی از پیشتازان صنعت ساخت خودرو در جهان محسوب می‌شود و اتوبوس‌های مسافربری آن هم مثل بقیه محصولاتش راحت، خوش دست و بسیار پرقدرت هستند. شرکت مان که بیشتر از دویست و پنجاه سال در زمینه ساخت تجهیزات خودرو سابقه دارد و یک جورهایی پدربزرگ ولوو و اسکانیا محسوب می‌شود، محبوب‌ترین اتوبوس‌ها را بین رانندگان دنیا تولید می‌کند.

 شیشه‌های 360 درجه در قسمت جلو که میدان دید راننده را تا حدود زیادی گسترش می‌دهند، آینه‌های برقی در بغل و چراغهای دید در شب در جلو اتوبوس از جمله امکانات منحصر به فردی هستند که مان به رانندگانش می‌دهد. البته اتوبوس‌های مان در جاده‌های ایران کمتر از بقیه انواع اتوبوس‌ها دیده می‌شود اما اگر تجربه سفر با یکی آن‌ها را داشته باشید حتما متوجه تفاوت‌های آن با دیگر برندها می‌شوید.

 این اتوبوس‌ها برخلاف اسکانیا و ولوو دو یخچال دارند (یکی در جلو و یکی در عقب)، آب سرد کن و فضای حمل بار بسیار گسترده هم از جمله برتری‌های آن هستند. اگر بخواهید از ویژگی‌های فنی اتوبوس‌های مان بدانید، قرارگیری موتور در عقب و دومداره بودن ترمز و ریتاردر در آن‌ها، باعث می‌‍شود که این اتوبوس در جاده‌های خیس و بارانی امنیت بیشتری داشته باشد. پس اگر می‌خواهید در روزهای سرد زمستان پیش رو سفر کنید، حتما هنگام رزرو بلیط اتوبوس، مان را در نظر بگیرید!

نکات کوچک اما مهم

شاید تا به حال هنگام خرید یا رزرو بلیط اتوبوس به موضوع نوع اتوبوس فکر نکرده بودید اما احتمالا با خواندن این مقاله کمی نظرتان عوض شده است. گاهی اوقات با رعایت برخی نکات کوچک و ساده، تاثیر بسیار زیادی در بهبود کیفیت سفر دارد به خصوص زمانی که سفر طولانی است و به چندین ساعت می‌رسد.

منبع: نماینده

کلیدواژه: اتوبوس سفر نماینده

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت namayande.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «نماینده» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۴۵۸۹۶۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ویروس کرونا در بدن این مرد هلندی بیش از ۵۰ بار جهش داشت

مورد تاسف‌بار مرد هلندی که بیش از یک سال‌ونیم به کووید-۱۹ مبتلا بود، در گزارش جدیدی مستند شده است. این مورد با ۶۱۳ روز ابتلا، طولانی‌ترین عفونت کووید است که از آن اطلاع داریم. درواقع این عفونت به‌قدری طولانی بود که ویروس فرصت داشت تا در بدن این مرد به واریانت جدیدی تبدیل شود.

به گزارش خبرآنلاین، مرد ۷۲ ساله‌ی هلندی سابقه‌ی سلامتی پیچیده‌ای داشت. او قبلا برای درمان نوعی سرطان خون، پیوند سلول‌های بنیادی انجام داده بود؛ اما بعد‌ها سرطان دیگری به‌نام لنفوم بزرگ سلول بی منتشر (DLBL) در او تشخیص داده شد. این مرد در نتیجه‌ی دارو‌هایی که برای درمان بیماری خود مصرف می‌کرد به‌شدت دچار نقص سیستم ایمنی شد؛ به این معنی که مورد جدی ابتلا به کووید-۱۹ همیشه برای او به عنوان خطری بالقوه به‌شمار می‌رفت.

مرد هلندی در فوریه‌ی ۲۰۲۲ به کووید مبتلا شد و با ترکیبی از آنتی‌بادی‌های مونوکلونال و استروئید‌ها تحت درمان قرار گرفت؛ اما متاسفانه دارو‌ها اثر نکردند و عفونت او ماندگار شد. اگرچه این مرد پیش از ابتلا به بیماری چندین دوز واکسن کووید دریافت کرده بود، هیچ شواهدی مبنی‌بر پاسخ آنتی‌بادی در بدن او مشاهده نشد.

بیمار برای بیش‌از ۶۰۰ روز آلوده به ویروس باقی ماند و مجبور شد چندین‌بار در بیمارستان بستری شود؛ اما خیلی زود و تنها ۲۱ روز پس از نخستین درمان، علائم جهش ویروس در او مشاهده شد. در ابتدا تعیین توالی نشان داد که ویروس در بدن مرد جهشی پیدا کرده که با سوتروویماب (یکی از دارو‌هایی که بیمار با آن تحت درمان قرار گرفته بود) مرتبط است.

ویروس در بدن بیمار بیش از ۵۰ بار جهش داشت

تجزیه‌وتحلیل‌های بیشتر ۲۷ سواب بینی جمع‌آوری‌شده بین فوریه‌ی ۲۰۲۲ تا سپتامبر ۲۰۲۳ حکایت از این داشت که ویروس در بدن این مرد بیش از ۵۰ بار جهش داشته است. برخی از این جهش‌ها در پروتئین اسپایک رخ داده بود؛ اتفاقی که نشان می‌دهد ویروس درحال سازگاری برای فرار از سیستم ایمنی بدن انسان است.

مشکلات سلامتی اساسی در مورد مرد هلندی به این معنی بود که سیستم ایمنی بدن او درواقع هرگز فرصتی برای پاکسازی ویروس نداشت. بستری‌شدن طولانی مدت در بیمارستان، همراه با نیاز به انجام اقدامات احتیاطی بیشتر برای جلوگیری از آلوده‌شدن دیگران، کیفیت زندگی مرد را تحت‌تاثیر قرار داده بود. به‌گفته‌ی تیم پزشکی، هیچ مدرکی وجود ندارد که واریانت جهش‌یافته در بدن این مرد، افراد دیگری را در جامعه آلوده کرده باشد.

بیمار در ماه اکتبر ۲۰۲۳ و در نتیجه‌ی عود بیماری زمینه‌ای خود از دنیا رفت. تاکنون هیچ موردی مشاهده نشده که تا این حد طولانی‌مدت دوام آورده باشد و از طرفی عفونت‌های پایدار پدیده‌ی شناخته‌شده‌ای هستند که با ویروس کرونای عامل کووید ۱۹ ارتباط دارند. برخی از تحقیقات اخیر نشان می‌دهد که از هر ۱۰۰ عفونت، تنها سه مورد ممکن است بیش از یک ماه باقی بماند.

مشکل این است که هرچه ویروس به‌مدت طولانی‌تری در بدن انسان تکثیر شود و تکامل یابد، شانس بیشتری برای ایجاد جهش‌های فرار ایمنی وجود دارد. این یکی از تئوری‌های مطرح‌شده در مورد چگونگی پیدایش اومیکرون است. باید توجه داشت که هر گونه‌ی جهش‌یافته به واریانتی نگران‌کننده تبدیل نمی‌شود؛ اما همچنان مهم است که عفونت‌های مداوم تحت نظر قرار گیرند و بیمارانی که از قبل با سایر مسایل پزشکی درگیر بوده‌اند، بهترین مراقبت‌های ممکن را دریافت کنند.

نویسندگان مقاله در بیانیه‌ای می‌گویند: «مدت زمان عفونت کووید در مورد مرد هلندی بسیار زیاد بود؛ اما عفونت‌های طولانی‌مدت در بیماران دارای نقص ایمنی در مقایسه با عموم افراد جامعه شایع‌تر است. کار بیشتر تیم ما شامل توصیف گروهی از عفونت‌های طولانی‌مدت بین یک ماه تا دوسال در بیماران نقص ایمنی بستری در بیمارستان بود. بااین‌حال به‌طور کلی عفونت‌های طولانی‌مدت اتفاق نادری است؛ چراکه افراد دارای نقص ایمنی تنها درصد بسیار کمی از کل جمعیت را تشکیل می‌دهند.»

مورد مرد هلندی در کنفرانس جهانی ESCMID ارائه خواهد شد.

دیگر خبرها

  • ویروس کرونا در بدن این مرد هلندی بیش از ۵۰ بار جهش داشت
  • برخی پروژه هایی که رئیس جمهور در سفرهای استانی افتتاح می کند، آنقدر کوچک است که توسط بخشدار محل هم قابل افتتاح است
  • سفرهای درمانی رایگان با اسنپ 
  • سفرهای درمانی رایگان با اسنپ
  • کدام کتاب «سروش صحت» باعث صف طولانی در اصفهان شد؟
  • (ویدیو) صف طولانی اصفهانی‌ها برای سروش صحت
  • آخرین وضعیت جاده‌های کشور؛ امروز شنبه ۸ اردیبهشت / ترافیک در کدام محورها سنگین است؟
  • صف طولانی اصفهانی برای سروش صحت
  • دستگاه‌ها در اجرای مصوبات روستایی سفرهای شهرستانی استاندار فارس کوتاهی نکنند
  • جزئیات پرداخت تسهیلات ارزی برای واردات اتوبوس